“Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim in ei” Jacques Salome

Asociatia Schimbare Pozitiva

îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să readucă oamenii pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Viziunea Asociaţiei este de a fi unica organizaţie cu acoperire naţională care oferă un loc de întâlnire şi împărtăşire dintre cei care oferă servicii în domeniul dezvoltării personale şi cei care caută o schimbare pozitivă.

Misiunea Asociaţiei este de a fi alături de oameni şi de a-i ghida într-un moment în care aceştia simt că s-au rătăcit, prin crearea unui cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, locul de întâlnire dintre cei care DEJA au făcut o schimbare şi cei care VOR să facă o schimbare în viaţa lor.

Atunci când vrei să faci o schimbare sau când schimbarea „vine peste tine”, noi îţi oferim o altă perspectivă. Indiferent dacă este vorba de o schimbare în planul personal sau profesional, în noi vei avea parteneri de încredere.

Schimbarea vine în viaţa ta pentru că te-ai rătăcit şi ai luat-o pe un drum care nu era drumul TĂU. Noi te vom ghida să revii pe acel drum, să dai norii la o parte şi să îţi trăieşti cu adevărat viaţa, viaţa TA nu a celor din jurul tău.

Considerăm că tu eşti special, unic, deosebit, minunat şi meriţi să ai parte de tot ce e mai bun şi mai frumos în viaţă. Alături de noi îţi descoperi resursele, îţi dezvolţi potenţialul şi atingi obiective îndrăzneţe.

Suntem aici pentru TINE, suntem cei care te pot conduce spre împlinirea celor mai îndrăzneţe vise.

 Proiecte:

3SERILE POZITIVE sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi oferă un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experiență în domeniu. Este locul unde îți iei porția de energie pozitivă. Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit, la un moment dat, nevoia de a găsi niște răspunsuri la o anumită problemă și i-ar fi prins bine să interacționeze cu cineva care a depășit o situația asemănătoare și care îl poate inspira. Noi îți oferim șansa de a fi în preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viața pe care ți-o dorești. Lasă-te inspirat și cu siguranță te vei regăsi.

Serile Pozitive se desfășoară în acest moment în mai multe orașe din țară. Vă invităm pe site-ul Asociației Schimbare Pozitivă și astfel veți găsi informații legate de orașele în care se desfășoară evenimentele.

Detalii aici: http://www.schimbarepozitiva.ro/seri-pozitive/

11

CALENDARUL MOTIVAȚIONAL

Asociația Schimbare Pozitiva vă prezintă Calendarul motivațional săptămânal 2019! Acest calendar este un instrument de dezvoltare personală ce te ajută să îți menții mereu o vibrație pozitivă, astfel atrăgând miracole în viața ta. Calendarul motivațional SAPTAMANAL este un produs de tradiție al Asociației Schimbare Pozitivă și ne bucurăm să aducem energie pozitivă în viețile oamenilor. Dacă vrei să îți începi ziua cu gânduri pozitive, dacă vrei să îți readuci zilnic aminte ce este important pentru tine, dacă vrei să faci un cadou inedit și care să le amintească celor dragi zi de zi de tine, atunci Calendarul motivațional săptămânal este cadoul ideal.

Detalii si comenzi aici: https://cadouripozitive.ro/

baza - Copy

Abonează-te la newsletter-ul nostru să te ținem la curent cu toate activitățile noastre: http://schimbarepozitiva.ro

Închide meniul