Invitati

1 comentariu

Delia Mureșan – Călăuzirea divină – calea către libertate și autenticitate

În societatea de azi suntem învățați să ne descurcăm în orice împrejurări, să răbdăm, să înțelegem că în viață așa trebuie să fie greu și cu sacrificii. Încet, încet pot să te simți înlănțuit(ă), să nu înțelegi ce se întâmplă cu viața ta, să atragi relații toxice și uneori chiar să te îmbolnăvești.

Apoi începi să cauți răspunsuri în exterior, crezând că alții știu ceea ce te face pe tine fericit(ă) și dețin adevărul absolut. Acest lucru te va face să pici din nou, să treci prin dezamăgiri, să nu te regăsești și chiar să îți vină să spui: viața este grea sau la toți ne e greu.. ASTA E.

Uneori reușești să ridici capul, poate ai știut mereu care e misiunea ta dar te împiedici în tot felul de relații care te storc de energie, sau poate ai găsit omul potrivit pentru tine dar nu ți-ai găsit misiunea… e o zbatere undeva în sufletul tău.

Alteori simți călăuzirea dar nu știi ce să faci cu ea. Știi că nu ești singur(ă), simți prezența lui Dumnezeu și a îngerilor în viața ta, și totuși nu reușești să rămâi conectat(ă) la această sursă și preiei foarte ușor energiile negative de la ceilalți, asta debusolându-te și împiedicându-te să îți urmezi calea.

Așadar voi vorbi despre călăuzirea pentru toți cei care se simt rătăciți, caută răspunsuri, își doresc să știe mai multe despre îngeri și modul în care ei îți pot ghida viața.

Vei primi răspunsuri, poate pe care le-ai căutat demult și vei înțelege că nu ești niciodată singur(ă).

Vino la “Sărbătorește-ți Viața” și află calea ta spre libertate și autenticitate.

Te aștept cu inima deschisă.

Delia

Delia Mureșan – Terapeut în Terapia cu Îngeri, Coach Spiritual

Sunt un om simplu cu o misiune specială: aceea de a-i apropia pe oameni de îngeri și de Dumnezeu. După ce am cunoscut-o pe Doreen Virtue și mi-am înțeles misiunea personală, duc o muncă susținută de mai bine de 7 ani în a traduce mesajele îngerilor și a-i călăuzi pe oameni.
Sunt Terapeut în Terapia cu Îngeri – Certificată de Doreen Virtue și de Charles Virtue, Coach Spiritual, Fondatoarea Asociației Schimbare Pozitivă. Sunt o deschizătoare de drumuri, îmi place să învăț de la cei mai buni, cred în evoluția continuă și mă bucur de fiecare dată când pot să împărtășesc din experiența mea, din revelațiile mele. Mă simt onorată că am fost aleasă pentru a organiza aceasta întâlnire și de abia aștept să vă transmit mesajele pe care îngerii le au pentru noi.

Pentru a ne cunoaște te invit pe aici:

http://deliamuresan.ro/

http://angels777.com/

https://cadouripozitive.ro/

https://www.facebook.com/deliamuresan444

Delia Danea – Despre oportunităţi şi decizii asumate

Fie că este vorba de viaţa profesională sau de cea personală, provocările apar la tot pasul. Suntem faţă în faţă cu oportunităţile şi cu deciziile pe care le avem de luat şi nu ştim pe ce drum să pornim. Argumentele pro şi contra ale alegerilor noastre le cântărim cu mintea şi nu cu sufletul, cu ceea ce simţim. Analizăm în termeni de avantaje şi dezavantaje, prin raportarea la exterior şi nu la interior, la cine devin eu alegând un drum sau altul. Pierdem din vedere că rolul provocărilor din viaţa noastră este să ne desăvârşească înţelepciunea, pregătindu-ne pentru alte provocări, poate mai intense.

Cum să fac alegeri potrivite pentru mine?” este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care mi le adresează persoanele cu care lucrez în şedinţele individuale. Eu nu deţin „reţeta” alegerilor potrivite pentru fiecare persoană şi nici nu cred că „nu ştii” care este drumul pe care să păşeşti. Nu există corect sau greşit, bine sau rău. Există doar experienţe din care putem învăţa, care ne aduc înţelepciune şi ne pregătesc pentru următoarele etape din viaţa noastră.

Oportunităţi apar în vieţile noastre şi putem să le observăm sau să le ignorăm. Dacă eşti deschis spre acţiune şi îţi doreşti cu adevărat să faci ceva, sigur vei găsi multe oportunităţi. Dacă înveţi să fii prezent în viaţa ta, cu siguranţă vei vedea că ele există. Dificultatea care apare nu este faptul că nu „vezi” oportunitatea, ci că nu ai curajul să o îmbrăţişezi, să ţi-o asumi. Întotdeauna ai de ales şi ştii ce să alegi. În sufletul tău ştii, însă mereu vrei o confirmare din exterior pentru a verifica dacă e „corect” ce ai ales.

Oportunităţile ne scot din zona de confort pentru că prezenţa noului în viaţa noastră aduce o situaţie de incertitudine pe care nu ştim cum să o gestionăm şi atunci renunţăm să mai vedem şi alte posibilităţi, ne închidem în noi, ne sufocăm creativitatea şi ne declarăm ghinionişti. Prin educaţie, ca să ne protejăm de suferinţă, am fost învăţaţi să ”punem răul înainte”. Universul îţi răspunde negreşit la vibraţia pe care o ai faţă de nou, în funcţie de abordarea ta. Dacă abordarea este deschisă, nenumărate oportunităţi se deschid în faţa ta.

Aşadar, cum alegi să priveşti oportunităţile din viaţa ta ?

Te aștept cu drag și bucurie să aducem împreună o perspectivă nouă asupra modului în care privim oportunitățile și ne asumăm deciziile!

Delia

Delia Danea – psiholog, psihoterapeut

Sunt psiholog cu formare de bază cognitiv-comportamentală. Parcursul meu educațional s-a îmbogățit. atât la nivel teoretic cât și practic, cu un program de formare în psihoterapie de familie sub îndrumarea unei echipe de psihoterapeuți minunați în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie, acreditată de Colegiul Psihologilor din România. În timpul formării am îmbinat formarea de bază cognitiv comportamentală cu alte abordări: elemente din Terapia Imago pentru cupluri, Terapia Schemelor Cognitive, Terapia Structurală de Familie, Terapia Psihanalitică de Familie și Cuplu, Terapia Centrată pe Emoții, Strategii de Parenting și elemente din Psihodramă.

Dincolo de formările profesionale, pot să fiu pentru tine un ghid ce te îndrumă să privești, dintr-o altă perspectivă viața, schimbările care vin spre tine sau pe care alegi să le faci conștient, atunci când nu te mai simți împlinit/ă. Prin tot ceea ce fac susțin oamenii în evoluția lor, îi ghidez spre a-și găsi locul și rolul în propria viață, cu tot ceea ce știu, au și pot oferi în acest moment.

Mai multe despre activitatea mea profesională găsiți aici:

http://deliadanea.ro/

https://www.facebook.com/delia.danea/

 

Irina Gherghilescu –  Iartă-te! Iubește-te!

Am ales ca în cadrul evenimentului “Sărbătorește-ți viața!” să vă fiu ghid către inima voastră. Nu există iubire de sine fără acceptare și iertare de sine. Pentru aproximativ o oră vom călători împreună prin labirintul vostru interior prin exerciții de autocunoaștere și o meditație de iertare de sine.

MOTTO: Sunt ceea ce scriu și scriu ceea ce sunt.

Am ajuns în momentul în care toate experienţele prin care am trecut şi toate aşteptările legate de viitor se contopesc în clipa prezentă.

Am învăţat să respir, să râd, să iubesc şi să mă bucur de fiecare moment dincolo de orice proiecţii sau condiţionări.

Restul este cuprins în bucuria de a fi.

Dacă vrei să mă cunoşti mai bine, te invit să îmi citești articolele și cărțile, unde scriu din experienţa mea de viaţă.

Blogul și cărțile sunt locurile unde îmi deschid inima şi arăt tuturor ceea ce sunt cu adevărat.

Mă găsiți pe Facebook https://www.facebook.com/invatacresteiubeste/, Linkedin, Google+, Youtube
și pe
https://irinagherghilescu.com/

 

Heidi Hoka – Fericirea vs. Desăvârșirea de sine

Nimic nu este mai convingător decât propria experință. Însă adesea ne sacrificăm viitorul pentru că ne tot reparăm trecutul. Ca niște diletanți, ținem cu dinții de experiențele trecutului și căutăm șamanii să ne vindece. Iar în obsesia vindecării venerăm un singur lucru : inerția. Așteptăm. Asteptăm ca niște amatori să vină forțe asupra noastră ca să ne trezim. Iar când ele nu apar, întindem mâna să înghițim un Prozac. Subestimăm ceea ce am putea deveni. Ne trebuie antrenori pentru suflet. Iar în devenirea noastră petrecem o viață căutând fericirea. Însă avem doar zile… Iar zilele pe care le numim bune ne aduc doar momente de fericire. Zilele proaste ne creează experiență. Iar cele mai dificile zile ne dau lecții de viață. Iar aceste lecții de viață ne duc spre desăvârșirea de sine.

Heidi Hoka – doctor în psihologie, autoarea bestseller-ului „Iubesc să fiu femeie”, promotoare a sănătății mentale și a echilibrului viață-muncă prin reducerea stresului.

A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA. Dr. Heidi Hoka este un practician în reducerea stresului prin metoda mindfulness (MBSR).

Lucrează atât cu companii, cât și individual cu persoane la cabinet care doresc să dobândească productivitate, fericire personală şi o viață mai echilibrată, lipsită de anxietate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Invitati”