Invitații noștri

Vezi cine te așteaptă în Baia Mare!
Dă click pe imagini pentru detalii despre fiecare!

La răscruce
de drumuri

Puterea emoțiilor
pozitive

Cine sunt EU?
Și ce SENS am?

Responsabilitatea pentru
propria viață

Motivul
existenței

Misiunea Personală - Pacoste
sau Binecuvântare Divină?

Delia Mureșan

Despre mine

Am deosebita onoare de a avea o misiune specială în această viață: aceea de a fi ghidul oamenilor spre sufletul lor. Zilnic învăț de la fiecare persoană cu care interacționez. Am fondat Asociația Schimbare Pozitivă în 2011, pentru că eu cred ca suntem unici, minunați, suntem toți speciali și toți, fără excepție, avem aceeași șansă la fericire, doar drumul este diferit pentru fiecare.

Asociația creează cadrul de împărtășire, înveți din experiențele celorlalți și prinzi aripi. Printre proiectele noastre se numără Serile Pozitive, care au loc în acest moment în 11 orașe din țară, unde arătăm că „se poate" prin invitații care vin să împărtășească din reușita lor.

Un alt proiect care îmi umple sufletul de bucurie este chiar acesta: „Sărbătorește-ți Viața!", unde oameni minunați prind curaj să meargă pe calea aleasă de sufletul lor. De asemenea, am pornit curajos pe un drum minunat, cel al îngerilor. Sunt terapeut în terapia cu îngeri, fac inițieri în această terapie care este ca un balsam pentru suflet.

La răscruce de drumuri

Trăim într-o perioadă în care nu mai înțelegem nimic din ce se întâmplă. Ce este valabil azi, nu mai este valabil mâine. Așteptăm schimbarea și o privim ca pe ceva care trebuie să vină din exterior.. și credem că, dacă așteptăm, nu facem alegeri, viața se întâmplă sau “ne ia prin surprindere”. 

Însă noi alegem în fiecare secundă, chiar dacă alegem să NU alegem nimic.. asta se numește tot o alegere. Este important să înțelegem că cele mai importante momente de răscruce din viața noastră nu se află în afara noastră, ci în mintea noastră. Iar noi trebuie să coborâm din minte în inimă. Iar aici intervin îngerii care ne oferă călăuzire la fiecare pas.

Caroline Myss spune: “Nu există cea mai bună cale sau drumul cel bun, există doar drumul inimii și atât.”

Alegerile în viață se împart doar în două categorii: una îți îmbogățește inima, cealaltă ți-o distruge.”

Cum faci alegerile în viața ta? Cum știi să alegi drumul inimii? 

Acestea sunt doar câteva întrebări la care îți voi raspunde.

Te aștept cu drag!

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Roxana Cutureanu

Despre speaker

Vă salut cu drag și cu multă bucurie! Sunt Roxana Cutureanu, sunt soția lui Mihai, mama unei fetițe fabuloase, Mateea, practician EFT și coordonatorul comunității Seri Pozitive Baia Mare.

Puterea emoțiilor pozitive

Sunt foarte fericită să pot vorbi azi cu voi de la nivelul inimii mele! Viața m-a adus în acest punct pentru a vă invita să ne ținem de mână într-o călătorie spre noi, spre interiorul nostru luminos!

Deseori, ne facem planuri de viitor, ne scriem rezoluții de An Nou sau la ziua de naștere, însă ele nu funcționează, după cum majoritatea știm deja pe încercate. Și din cauză că nu ne iese ne punem etichete, ”a fost un eșec”, ”nu sunt în stare”, ”nu pot”…. Și ducem poveri, cărăm bagajele și greutățile peste tot: la serviciu, acasă sau le lăsăm moștenire.

De prea multe ori însă, poate fără să ne dăm seama, ne încăpățânăm și ținem cu dinții de un eveniment din trecut, de o despărțire, ducând acest bagaje în toate acțiunile și relațiile noastre.

Dacă nu schimbăm felul în care ne raportăm la trecutul nostru din prezent, nu o să ne schimbăm nici viitorul. Nu putem schimba, dar îl aducem în prezent prin emoțiile resimțite din amintirile noastre.

Emoțiile noastre pozitive vin din bucuria pe care o avem când facem ceea ce ne place, când suntem iubiți, fericiți, când suntem cu cei dragi, când cântăm, când dansăm sau când ne îmbrățisăm. 

Prin puterea emoțiilor pozitive, cu iertare, compasiune și iubire, putem să facem magie în viețile noastre! Eu cred în praf magic și în emoții pozitive pentru a fi împreună schimbarea pe care o vrem în lume!

Ne vedem la Sărbătorește-ti Viața!

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Ela Balaj

Despre speaker

Cine sunt EU? Eu SUNT. M-aș rezuma la asta. Și totuși, știu, pentru a mă descrie, mă reîntorc în lumea în care trăiesc (cel puțin pe moment), lumea fizică.

Sunt mamă în primul rând. Mama Aidei și a Alisei. Aida e studentă. La psihologie. Alisa e elevă în clasa a 7-a și copia mea fidelă. Nu fizic, nicidecum.

Sunt psiholog clinician. Lucrez la Spitalul de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, pe secția Hematologie. “Oamenii mei” sunt cei mai curajoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Ei sunt cei mai aproape de sufletul pur.

Sunt psihoterapeut integrativ. Lucrez la cabinetul privat...cu tot ce se poate (anxietate, depresie, relații disfuncționale, dependențe...).

Sunt prietenă. Am cei mai frumoși oameni în jurul meu.

Sunt colegă. Într-un colectiv minunat. De suflete deschise.

Și nu în ultimul rând, sunt fiică. Dincolo de toate astea, eu cred că sunt o norocoasă...prin simplul fapt că SUNT.

Cine sunt EU? Și ce SENS am?

Am fost învățați să ne definim prea mult prin atribute externe, de suprafață și prea puțin prin ceea ce suntem cu adevărat.

*Prin rolurile ce le jucăm pe scena vieții. “Sunt mamă, sunt soție, sunt director sau IT-ist…”

*Prin trăsături fizice ce adesea nu ne tare plac: “Sunt scundă, am prea multe kilograme, sunt prea înaltă sau pe fața mea-s pistrui…”

*Prin ceea ce deținem, prin numărul de case și mașini, prin conturile de la bănci.

Dar, dincolo de cele de mai sus, EU cine sunt? Și dacă mâine toate astea n-or mai fi, nu aș mai fi nici eu?

Adevărată comoară, adevăratul EU se află înlăuntrul fiecăruia. Și sigur că așteaptă mereu și cu răbdare – poate și-o viață întreagă – să îl dezvăluim..

Vă aștept și eu pe 28 Septembrie Sărbătorește-ți viața!să încercăm să dăm un sens și să privim de dinăuntru spre afară. Așa cum, poate niciodată n-am privit…

Cu claritate și alegeri conștiente!

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Raluca Rusu

Despre speaker

Raluca Rusu este trainer de dezvoltare personală, psychological profiler, NLP-coach și speaker.

De asemenea este autoarea cărții „Ghidul Relației de cuplu”, bestseller apărut la Editura Cartea Românească în 2018.

Împreună cu soțul ei, a creat site-ul www.jurnaldecuplu.com, un site dedicat vindecării și evoluției în cuplu.

Mai multe despre viața profesională și personală a Ralucăi găsiți aici: https://ralucarusu.wixsite.com/ralucarusu

Responsabilitatea pentru propria viață

Viața reprezintă 10% ceea ce ți se întâmplă și 90% cum răspunzi la ceea ce ți se întâmplă” – Charles R. Swindoll

Puterea noastră constă în felul în care alegem să răspundem în fața vieții.

Responsibility = response ability, cu alte cuvinte, responsabilitatea reprezintă abilitatea de a răspunde.

Astfel, putem alege să rămânem într-o stare negativă și să lăsăm frustrările, neplăcerile sau eșecurile să ne dărâme… SAU… putem să folosim toate experiențele negative pentru a învăța ce avem de îmbunătățit, astfel încât să le transformăm pe acestea în combustibil pentru evoluția noastră.

Alegerea este a noastră, iar prin asta devenim cu adevărat responsabili pentru propria noastră viață.

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Daniel Rusu

Despre speaker

Lector Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Consilier de Dezvoltare Personală, Consilier Relațional, Coach de masculinitate, Consilier de Orientare în Carieră, Cofondator și autor Jurnal de Cuplu (jurnaldecuplu.com).

Motivul existenței

În viață trăim o multitudine de roluri. Suntem copii, elevi, angajați, prieteni, iubiți, dușmani, părinți. Fiecare rol pe care îl jucăm este un set de convingeri, stări emoționale și comportamente învățate pe parcursul vieții noastre și cristalizate în tipare.

În fiecare rol, o parte din noi este expusă și celelalte sunt ascunse pentru că nu corespund așteptărilor celor din jur sau percepției asupra situației în care ne aflăm. Asta înseamnă că, pentru fiecare rol în care intrăm, trebuie să creăm o separare în psihicul nostru, o detașare de sine nostru autentic și o reducere a ființei la un set de trăsături pe care le considerăm acceptabile.

Acest proces generează o stare de vid interior, o lipsă de conexiune cu noi înșine, o senzație de neîmplinire dureroasă și în general dăunătoare atât nouă cât și persoanelor din viața noastră.

Cum putem să rămânem în contact cu noi înșine în toate aspectele vieții noastre?

Cum putem să rămânem ancorați în ființa noastră și să trăim starea de prezență indiferent de situații? Ce instrumente avem la dispoziție pentru a simți împlinirea faptului că existăm și asta să fie suficient pentru o stare interioară de mulțumire?

La aceste întrebări vom răspunde împreună la evenimentul Sărbătorește-ți Viața!

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Anton Șuluman

Despre speaker

Salut! Sunt Anton Șuluman.

Cine sunt eu? Înainte de toate, sunt om.

Profesional, în ordine cronologică: Inginer, Psiholog Clinician și Vindecător Spiritual.

În viață privată - fiu, frate, nepot, iubit, tată.

Sufletește - spirit liber care caută soluții pentru a aduce Libertatea din dimensiunile superioare în realitatea 3D.

Misiunea Personală - Pacoste sau Binecuvântare Divină?

Parcurgând acest periplu profesional neobișnuit – de la Inginerie la Psihologie și Vindecare Spirituală, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fac mai întâi ceea ce nu îmi place, ca apoi să îmi desfășor activitatea creativo-profesională în domeniul psihologiei, vindecării, a dezvoltării și optimizării potențialului uman – domeniu care mă pasionează și îmi place foarte mult.

Ce înseamnă diferența dintre ele? Înainte, totul era o luptă continuă. Acum, tot mai multe îmi merg tot mai bine în toate aspectele vieții – personal, profesional, material, relație, timp liber. De aproape 10 ani nu mai muncesc în sensul clasic al cuvântului, nu mai depun o activitate de tip corvoadă care te omoară cu zile; zilnic merg la birou cu drag și plăcere, iar bucuria mea este sursă de inspirație pentru clienții mei.

Te invit să împărtășesc cu tine REPERELE drumului de la viață blazată la VIAȚĂ INSPIRATĂ.

Ne vedem pe 28 septembrie 2019 la ”Sărbătorește-ți Viața” în Baia Mare.

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Moderator

Fă cunoștință cu Ciprian Borșan!

Ciprian Borșan

Despre moderator

Ciprian Borşan a fondat in 2013 si este președintele Maramureș Business Club, cel mai dinamic club de afaceri din Nordul României, și fondatorul Harpoon, o agenție “tailor-made” de digital marketing.

Din 2018 este curatorul TEDxBaiaMare. Fiind un change agent pasionat de marketing, Ciprian Borşan şi-a dovedit abilităţile atât în mediul corporatist cât şi în zona antreprenorială sau în cea a organizaţiilor non-profit. În ultimii 10 ani, a dezvoltat proiecte start-up în mediul online, a organizat peste 50 de evenimente business, și a activat în cadrul unor companii ca Royal Bank of Scotland, MindMagnet sau Darian DRS.

În 2010, a făcut parte din delegaţia României prezentă la Open Days în Bruxelles, iar în 2011 a fost membru în comisia de Tehnologie și Antreprenoriat al Forumului România Juna, organizat sub înaltul patronaj al BNR. Licenţiat în Marketing la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Ciprian a fost preşedinte al Asociaţiei Studenţilor Secţiei de Marketing, membru în Consiliul de Administraţie al Consorţiului Organizaţiilor Studenţeşti din Cluj, membru al JCI Cluj şi Vice-Preşedinte al IAA Young Professionals Cluj.

În prezent locuiește în Baia Mare, fiind pasionat de tradițiile și locurile din Maramures, și lucrează cu dăruire la dezvoltarea spiritului antreprenorial în Maramureș și în regiune.

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Închide meniul