Lansare Carte: Pasi catre tine insuti – Vindecarea Cauzala. Maria Timuc

Despre lansare.

”Pași către tine însuți – Vindecarea cauzală” (Ed, Dharana) va fi prezentată de: Delia Mureșan, scriitorul Vasile George Dâncu și editorul Ioan Busuioc. Cartea este împărțită în patru mari capitole: Iubirea, Fericirea și Relațiile, Credința și Rugăciunea și Tehnici de Vindecare.

Eseurile care o compun sunt – fiecare dintre ele – exclusiv sprituale, fiecare eseu fiind o idee, o idee corectă, aș spune, care, o dată pătrunsă în mintea, în conștiința și sufletul cititorului, înțeleasă și asimilată, îi poate lumina conștiința și schimba energia instantaneu.

Ideile au putere de vindecare interioară dacă sunt în rezonanță cu cititorii lor: aceasta-i cheia conștiinței, o cheie despre care vorbește și doctorul David Hawkins în scrierile sale. Căci totul, toată experiența vieții noastre se petrece în conștiință, oricâtă exterioritate am experimenta noi, iar conștiința poate fi degrevată de presiunea negativității și a inconștienței prin conștientizare.

Cartea conține comentarii, adesea plecând de la afirmațiile unor autori celebri. De ce  am ales să mă raportez la experiența celorlalți, a celor care au pășit pe calea sperituală înaintea noastră? Pentru că toți cei care au pășit către ei înșiși, atingând nivele de conștiință și de enegrie mai înalte, sunt modele, sunt cei care au făcut cărarea, pe care o putem urma și noi.

Cred că a fi treaz, a fi conștient, a înțelege manifestarea divinului aici și acum, prin noi înșine înseamnă a trăi mai frumos și a crea cu adevărat o lume mai bună pentru cei ce vor veni după noi.

Chiar dacă nu toată lumea va răspunde imediat transformării de sine, experiența sprituală a fiecăruia dintre noi rămâne în plan subtil și poate fi accesată oricând, în orice loc și-n orice timp, de către oricine face alegerea de a se transforma, devenind astfel…călăuză în conștiință.

Deci, ne transformăm, nu doar pentru noi înșine, ne căutăm pe noi, nu doar pentru noi, ci pentru întreaga existență, oricât de mici ar fi pașii pe care-i facem. Asta cred din toată inima și aceasta este credința ascunsă în eseurile mele, în partea lor nevăzută.

Lasă un răspuns

Închide meniul