1. Introducere

Site-ul și blogul www.schimbarepozitiva.ro este proprietatea Asociației Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca, adresa Calea Dorobanților nr 76 Ap. 79 și poate fi contactată cu email office@schimbarepozitiva.ro

2. Responsabilitate

Deținătorii acestui site nu pot fi făcuți răspunzători pentru nici o pierdere care poate decurge din accesul sau utilizarea materialelor publicate pe site, oricare ar putea fi efectul pierderii și oricum ar fi fost el cauzat. Informațiile conținute de acest site oferă numai o ghidare generală și nu trebuie înțelese de către cititor că sfat legal sau ca o recomandare particulară. Deținătorii de drept ai acestui site nu justifica și nu garantează că informațiile conținute în acest site sunt fără greșeli, omisiuni sau lipsite de vicii.

3. Drepturi si obligatii ale utilizatorilor

Utilizatorul este autorizat sa viziteze acest site  și se va asigura ca nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decât acela de pentru uz personal. Conținutul acestui site este protejat de legile romane și internaționale de copyright.

Totodată, site-ul pune la dispoziția vizitatorilor opțiunea de abonare la newsletter, care are un caracter informativ.

Asociația acordă permisiunea de a utiliza site-ul în următoarele condiții:

Este interzis să folosiți site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător,  fals,  înșelător,  abuziv,  de hartuire,  licentios, calomniator,  vulgar,  obscen,  scandalos,  instigator,  pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea.

Este interzis să utilizați site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial, excepție făcând cazul când aveți un acord scris de publicitate/advertising cu Asociația Schimbare Pozitivă.

Asociația își rezervă dreptul de a opri (parțial sau total) accesul pe site sau de a restricționa funcționalitățile site-ului pentru orice utilizator/vizitator sau client ca urmare a încălcării condițiilor prezente sau ori de câte ori organizația decide ca o astfel de măsură este în beneficiul ei și al celorlalți utilizatori/vizitatori sau clienți, fără o notificare prealabilă.

Participarea la evenimentele Asociației  implică  acordul personal  de a fi fotografiat și filmat.

3.Politica de  Confidentialitate

Asociația Schimbare Pozitivă respectă dreptul la intimitate și viață privată cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane fizice care vizitează acest site și, de asemenea, organizația respectă și se conformează cu toată legislația în vigoare referitoare la protecția datelor cu caracter personal.

Această secțiune definește informațiile pe care asociația le poate colecta și modul în care aceste informații pot fi procesate.

Asociația Schimbare Pozitivă este operator de date cu caracter personal sub numărul 664194043389 din 07.10.2012. Asociația se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului conform Legii 677/2001 privind protecția datelor personale

Asociația nu va colecta nici o informație sau date care permite identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, număr de telefon sau adresa de poștă electronică) pe acest site în afara cazului în care aceste informații ne sunt oferite în mod voluntar de către dvs. Această furnizare voluntară de informații va fi considerată și va reprezenta consimțământul dvs. expres ca datele dvs. personale să fie folosite de organizație în conformitate cu termenii prezentei politici de confidențialitate.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, pentru înscrierea la newsletter sau pentru completarea altor formulare disponibile pe site (precum formularul de înscriere la cursuri). Refuzul completării datelor determină imposibilitatea înscrierii și accesării acestor servicii de către dumneavoastră. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator. Totodată, aveți dreptul să va opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă prin email la adresă office@schimbarepozitiva.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Unele servicii se pot cumpăra din cadrul site-ului prin înscrierea utilizatorului la aceste evenimente. Pentru a se înscrie, utilizatorul trebuie să precizeze următoarele date valide: (1) datele obligatorii: nume şi prenume personal, vârsta, adresa de email (pe care i se va confirma participarea) şi (2) datele opţionale: telefon, localitatea sau reşedinţa, ocupaţia. De asemenea, pentru validarea plăţii prin ordin de plată şi eliberarea facturii proformă, utilizatorul va completa următoarele date valide: (1) dacă doreşte eliberarea facturii pe persoană fizică: Cod Numeric Personal (CNP), adresă validă, numărul şi seria de buletin şi (2) dacă doreşte eliberarea facturii pe persoană juridică: numele companiei, codul fiscal, numărul de înregistrare în Registrul Comerţului, contul companiei, banca şi adresa legală.

Toate aceste informaţii rămân strict cofidenţiale şi nu vor fi distribuite sau folosite în alt scop decât cel pentru care sunt solicitate la înscrire.

De asemenea, adresele de e-mail pe care utilizatorii le precizează în utilizarea acestui site nu vor fi vândute, schimbate, divulgate către orice alt utilizator al acestui site şi transmise către o altă parte şi vor fi folosite pentru a se transmite oferte şi informaţii comerciale doar cu acordul explicit al fiecărui utilizator în parte.

 

Închide meniul