Testimoniale

Vezi ce spun participanții de la edițiile trecute!
Este a treia ediție la care particip și observ o evoluție de la evenimentele anterioare. In același timp consider că există un potențial mare de a organiza evenimentul la nivel național cu mai mult de 200 de persoane care vor alege să își sărbătorească viața și altfel. Mi-a plăcut modul profesionist privind desfășurarea evenimentului și diversitatea informațiilor primite de la speakeri. M-am relaxat în aceste două zile, am cunoscut oameni pozitivi și mi-am setat intenții pozitive privind modul în care aleg să îi trăiesc viața. Voi recomanda cu drag acest eveniment oamenilor deosebiți din viața mea care doresc să evolueze în plan personal, profesional și spiritual. Mulțumesc Delia că ai idei minunate și intregii tale echipe că realizati momente magice.
Andreea Mureșan
Un eveniment din suflet pentru suflete. Un eveniment care te aduce mai aproape de tine și de esenta. O experiență de fiecare dată unică și autentică. Am primit, de fiecare dată, tot ceea ce am avut nevoie să primesc. Un miracol!!!
A.D
Un buchet de informații și magie.
Anonim
Merită să vii la un astfel de eveniment. Evenimentul din acest weekend mi-a schimbat viața și m-a ajutat să iau o decizie foarte importantă în legătura cu viața mea.
C.P
E un eveniment foarte bine intenționat, care te trezește la viață (cel puțin celelalte ediții asta au făcut pentru mine), care te impulsionează să faci schimbări pozitive
Anonim
Acest eveniment este unul pozitiv, care îți transmite stări de bine, liniște și împlinire sufletească.
Anonim
Când te vei simți pregătit să te observi în esența ta, să mai faci un pas în a te cunoaște cu adevărat, du-te la "Sărbătorește-ți Viața"! Va fi cel mai frumos cadou pe care îl vei face sufletului tău.
R.M
Oricât de multe aș ști sau experimenta, viața mă surprinde plăcut, mereu... O rearanjare a ideilor, o nouă cunoștință, un click care se produce instantaneu, o vorbă care luminează în întuneric. Mulțumesc echipei și mulțumesc Delia!
Olimpia Mioara Mireștean
Mi-a plăcut evenimentul până acum. Vă felicit pentru organizare și veselie! Mulțumesc! Mi-a plăcut și cum au reușit unii speakeri să îmbine sugestiile utile și pragmatice cu iubire.
M.A
Am cunoscut niște oameni minunați și am simțit multe emoții. Au fost niște trăiri minunate. Felicitări Schimbare Pozitivă".Schimbare Pozitivă a adus progresul în viața mea. Evenimentul "Sărbătorește-ți Viața" este rezerva mea de energie și sursa de inspirație. Mulțumesc Delia, mulțumesc echipei Schimbare Pozitivă.
Oana Hotima
Mă bucură tot ce se întâmplă în mintea și sufletul meu în timpul acestui eveniment. Mă încarcă și îmi aduce energie pozitivă! Mă impresionează persoanele din jurul meu!
Anonim
Vă imaginați oare câtă lumină ați adus în viața mea? Sigur nu, dar vă spun că acum mă simt ca un licurici. Vă mulțumesc, vă îmbrățisez, vă sunt recunoscătoare. Vă iubesc pe toți.
Anonim
Am petrecut două zile minunate la acest eveniment. Am cunoscut oameni frumoși și deschisi, m-am încărcat cu energie pozitivă și am învățat lucruri noi.
Anonim
E un cadou pe care merită să ți-l faci. S-ar putea să ți se potrivească perfect, s-ar putea să rezonezi cu o parte din speakeri, cu siguranța vei cunoaște oameni interesanți dacă ești deschis și cum din orice experiență ai de învățat nu ai cum să regreți alegerea de a participa la acest eveniment.
Anonim
A fost un eveniment pozitiv, care simt că mă va ajuta să găsesc o cale spre cunoaştere. Îl recomand cu căldură şi altora.
Maria
La “ Sărbătoreşte-ţi viaţa” m-am simţit ca într-o tabără, unde am venit, m-am rupt de lumea exterioară şi am început să caut în interior. Oamenii prezenţi, participanţii şi speakeri, m-au ajutat să îmi întăresc convingerile şi să continui pe drumul pe care am pornit.
Alex

Sărbătorește-ți viața alături de noi!

Cutiuța cu amintiri

Nu te-am convins încă? Aruncă o privire peste evenimentele trecute!
Închide meniul